tisdag 14 maj 2013

Göra en Ester?

Koftinspirerad! Jag är så sjukt sugen på att testa att sticka en kofta! Jag håller mest på med handarbetsprojekt i lite mindre skala, men nu börjar jag bli sugen på att testa nåt större igen. Lintröjan var ett helt okej projekt, men lite tråkigt att den blev för stor. Det är nog mest en tidsfråga innan jag gör något annat av det garnet. Ska bara passa på att använda den lite först. ;)

Jag har börjat samla lite koftbilder på Pinterest och tror jag vet ungefär vad jag vill ha. Typ nåt som är ganska kort och figurnära. I en ärtig färg, kanske grön eller någon gul nyans?
Denna gillar jag! Det är en Fall m.i.e.t.t.e, av Andi Satterlund, som man kan hitta på Ravelry. Samma kofta, en lite annan vinkel:
Tycker också att det är fint med en lite bredare mudd som på denna Fair Isle-tröja. Sånt där galet mönster är förvisso fint, men överkurs för mig!
Men så råkade jag surfa förbi Yll och Tylls blogg, och stötte på denna virkade sak:
En Ester. Inte riktigt som koftan jag ser framför mig, men den talar ändå till mig på nåt sätt! :) Vi får se, ligger lite lågt med att dra igång projektet än så länge.

4 kommentarer:

 1. Den i mitten var snyggast, men jag tycker att du ska göra nummer 1. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kanske skulle ge dig på Fare Isle-stickning?.. :D Superfint, ju!

   Radera
 2. Jag tycker du ska göra den första! Den var toppenfin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag ska nog banne mig göra ett försök!

   Radera