tisdag 23 september 2014

Avslutat projekt: Trappstegspallen

Det är roligare att starta nya projekt än att avsluta dem. Men, när man väl avslutar ett projekt så är det såklart mycket tillfredsställande och roligt. Det där med att pimpa kökspallen drog jag hastigt igång för ungefär ett år sedan, med flödande inspiration. Sedan hittade jag inga snygga laminerade kökstabletter som jag ville använda, så projektet pausades. Men nu så! Här är resultatet.
Fint va! Mitt eget hus är med på kartbiten på mittsteget, men det syns inte så tydligt.

Efter lång tid bestämde jag mig för de här trevliga kökstabletterna med kartbilder. Kanske har jag varit dålig på att leta på de rätta ställena, men utbudet av snygga laminerade tabletter tycker jag har varit ganska dåligt. Men de här gillade jag! Det gick för övrigt till slut bara åt en, så den andra kan jag använda på bordet.

Arbetsstationen under sommarens högsommarvärme:
Jag klippte till pappbitar i rätt storlek och måttade ut. Det jobbigaste, och som jag aldrig fotade, var dock att putsa metallen fri från målarfärg och smuts. Men till slut så glänste den! :)

3 kommentarer:

  1. Så snygg! Berätta mer hur du gjorde! Vad limmade du med? Funkade det bra? Nånting ovanpå själva tabletten? Kram!

    SvaraRadera
  2. Oj vad fint det blev! Var hittade du tabletterna?

    SvaraRadera
  3. Tack tack! :) Tabletterna är från Svenskt Tenn, och jag bara klippte ut bitarna och limmade med tvåkomponentslim. Det verkar sitta som berget. Inget extra ovanpå alltså. Har investerat i två tvingar också, så att bitarna blev ordentligt fastklämda.

    SvaraRadera