söndag 22 april 2012

Inspirationskällor

Jag är helt ny på det här med bloggande, och det var en ganska lång startsträcka innan jag gjorde slag i saken och öppnade detta pysselarkiv. Men jag gillar att kika i andras bloggar (gärna med pyssel/hantverkstema), att inspireras av fina bilder och imponeras av all kreativitet och skicklighet som finns där ute.

De starkaste inspiratörerna, och anledningen till att jag nu har startat en egen blogg är dessa tre förtjusande damer, vars bloggar jag följer allra flitigast.

Linda, barndomsvännen som flyttade till Stockholm och snabbt fann sig i och blev en av syjuntans mest tongivande medlemmar. Stickar gärna på beställning vantar och sockor, syr tygväskor, eller ger sig på att piffa upp en brudklänning!

Sofia, alltid lika stilsäker. Hittar snyggaste designen och härligaste färgerna. Inspiratören som fick mig att våga prova på drejning


Petra, klänningarnas mästare. Hon svischar ihop en snygg trikåklänning på imponerande 1 timme och 9 minuter! Kan tilläggas att hon inte går av för hackor vare sig det gäller stickningvirkning eller typ vilket textilhantverk jag än kan komma på.


Bilderna är för övrigt tagna från respektive blogg...

2 kommentarer:

  1. Men oj, det var inte illa! Man tackar och bockar.

    / Petra

    SvaraRadera