onsdag 13 mars 2013

Lintröjan får liv igen

Först den glada nyheten: jag har hittat inspiration till att fortsätta att sticka på lintröjan som jag trodde att jag skulle bli klar med förra våren. Luften gick ur mig när jag fick repa upp ärm nummer två upprepade gånger. Men, nu är jag alltså igång igen! :)
Och så den dåliga nyheten: Upptäckte att ärm nummer två fortfarande blir alldeles för stor, så nu har jag repat upp kvällens arbete igen. :/ Fast denna gång ska jag inte låta luften gå ur mig, utan istället planera bättre och vara noggrannare. Klar till sommaren 2013 kanske?
Många maskor blir det. Svårt att få dem helt jämna när man stickar i lin. Men jag har förstått att det kommer jämna till sig en del när man blockar tröjan. Spännande! Sånt har jag aldrig pysslat med förut.
Inte så långt kvar nu.
Sitter helt okej, men om jag ger mig på att sticka en till tröja efter denna så kommer den nog att bli bättre. Första gången är alltid första gången. Här en sneak peak i hallspegeln.

4 kommentarer:

 1. Ser ut att bli snyggt, men vad är det för färg igenklien?/m

  SvaraRadera
 2. Tack! :) Hehe, färgen kommer inte riktigt fram rätt på bilderna. Det är en typ av roströd. Alltså mest som på den sista bilden.

  SvaraRadera
 3. Usch, vad tungt att riva upp samma sak två gånger. Men den kommer bli så bra. Heja Heja!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack för peppen! Det behövs ibland.. :)

   Radera